Emne*
Artikler

Lise Tarnow

Lise tiltrådte i februar 2018 som leder for Steno Diabetes Center Sjælland (SDCS), hvor hun står i spissen for et ambisiøst prosjekt. Fremfor å samle senteret ett sted i regionen vil SDCS ha fokus på borgernær behandling. Behandlingen fastholdes derfor på sykehusene i Køge, Holbæk, Slagelse og Nykøbing Falster samt i Psykiatri Vest i Slagelse for å sikre at behandlingen er tett på borgerne, uansett hvor de bor i regionen. For å best understøtte denne desentrale modellen prioriterer Lise å sitte en dag hver uke på hvert av de fem sykehusene.

Lise har en innbygget autoritet, som ikke har noe med hennes tittel å gjøre, men som følger henne som person grunnet hennes mange års erfaring innenfor området. Hun har en bakgrunn som professor og forskningsleder på Nordsjællands Universitetshospital, og før det var hun ansatt som diabeteslege og forsker hos Steno Diabetes Center i Gentofte i 20 år. Hennes mange år i faget gir henne en unik mulighet for å kombinere klinisk erfaring, forskningserfaring og organisatorisk ballast.

November 19

Hent som pdf

Last ned hele november måneds almanakk som pdf

Download November Lise Tarnow

Jeg tror at i sårbarheten ligger muligheten for å lykkes

Lise Tarnow
Hør Sørens samtale med Lise Tarnow

Hvis man kan få folk med ombord på strategien, så kan man skape noe mye større enn det som sterke mennesker kan alene

Lise Tarnow

Spørsmål til neste måneds leder 

Hermed gis stafettpinnen videre til neste måneds leder, Camilla Schreiner Andersen, underdirektør i Vurderingsstyrelsen, som medvirker til årets siste utgave av Ledelsesalmanakken. I desember snakker vi blant annet om tro på fremtiden, som muligens er lederens største gave og oppgave. Lise spør således meget relevant neste måneds leder:

”Hvordan fastholder man et positivt og lyst syn på fremtiden, selv når der er motvind, uten å miste sin troverdighet som leder?”

Les desember måneds almanakk

November måneds kapittel

Her kan du lese det tilhørende kapittel fra ''Almanakken om god ledelse''

Download November Kapitel

Spørsmål å reflektere over

Last ned månedens spørsmål å reflektere over

Download Novemvber Spørgsmål