Emne*
Artikler

Jesper Hosbond Jensen

Jesper begynte som kommunaldirektør i kommunen i februar 2014. Før det var han forvaltningsdirektør i Thisted Kommune innenfor områder som sosial, arbeid, helse, kultur, utdannelse og borgertjeneste samt stabsfunksjoner som HR og personale. Tidligere har han vært arbeidsmarkedssjef i Ikast Kommune, og senere var han kontorsjef i Forsvaret. Jesper er utdannet innenfor statsvitenskap ved Aalborg Universitet, og han har også vært Ph.d.-student og undervist ved Aalborg Universitet.

Syddjurs Kommune har over 42.000 borgere og dekker et areal på nesten 700 km2. I kommunen er det flere storbyer, men kanskje mest kjent er Ebeltoft, hvor kommunen har hovedadresse. Grunnet kommunens geografiske størrelse er det administrasjonsbygninger i Ebeltoft og Hornslet for å sikre nærhet og velferd til kommunens borgere. Syddjurs Kommune har ca. 3.400 fast ansatte medarbeidere. Byrådet består av 27 politikere og er ledet av en sosialdemokratisk borgermester, som også er øverste daglige leder av Syddjurs Kommune.

Jesper3

Hent som pdf

Last ned hele juni måneds almanakk som pdf

Download Juni Jesper Hosbond

Politikerne forventer sånn sett, at vi både utfordrer og understøtter dem

Jesper Hosbond Jensen
Hør Christians samtale med Jesper Hosbond Jensen

Det å være i tvil og ta feil, det synes jeg har gjort mitt lederskap mye sterkere

Jesper Hosbond Jensen

Neste måneds leder 

Vi sier tusen takk til Jesper for å medvirke og dele sine tanker og erfaringer i denne måneds versjon av Ledelsesalmanakken.

I neste måned gis stafetten videre til Stina Vrang Elias, som er direktør i DEA.

Les juli måneds almanakk

Juni måneds kapittel

Her kan du lese det tilhørende kapittelet fra ''Almanakken om god ledelse''

Download Juni Kapitel

Spørsmål å reflektere over

Last ned månedens spørsmål å reflektere over

Download Juni Spørgsmål