Vi vil skape samfunnsverdi og utvikling for våre kunder

I Mobilize Strategy Consulting trenger vi erfarne krefter, som kan skape utvikling og verdi hos våre kunder og i samfunnet generelt.  Mobilize Strategy Consulting arbeider hovedsakelig med kunder i eller relatert til offentlig sektor.

Vi bistår våre kunder med strategiutvikling, lederutvikling og organisasjonsutvikling, alltid i et tett samarbeid for å finne de beste løsningene. Vi har kontor i København og i Oslo, og våre kunder er i hovedsak i Danmark og i Norge. Som konsulent vil du ha din base i Oslo, men det kan også være oppgaver i Danmark.

Vi er et akademisk miljø som verdsetter faglige utfordringer og utvikling som kan omsettes til verdi for våre kunder. Derfor forestiller vi oss at du har en faglig ballast du kan sette i spill sammen med dine kollegaer og gjerne også utfordre oss med.

Nå søker vi en erfaren konsulent med innsikt i utdannings- og forskningsinstitusjoner. Kanskje du har erfaring fra området som enten ekstern eller intern konsulent, eller på annen måte har understøttet ledelses- og organisasjonsprosesser?

Hvis det er deg, håper vi du vil søke en stilling hos oss!

 

Har du erfaring og interesse som passer med det vi søker?

I Mobilize jobber vi hele tiden med spennende og utfordrende utviklingsprosjekter, spesielt innenfor ledelse og strategi. Vi skreddersyr kreative og målrettede løsninger i samarbeid med våre kunder. Vi får hele tiden flere nye prosjekter og vi mangler kompetanser og erfaringer innenfor for eksempel:

  • Strategi- og organisasjonsutvikling innenfor universitets- og høyskolesektoren
  • Innovasjonsprosesser i og mellom organisasjoner
  • Evaluering, målstyring og effektmåling på nye og meningsfulle måter
  • Lederutvikling som på nye og effektfulle måter flytter ledere, ledergrupper og kulturer
  • Etablering av felles missioner på tvers av organisasjoner og økosystemer

Høres dette spennende ut og passer med din erfaring så håper vi å høre fra deg.

 

Vi tilbyr et faglig fellesskap innenfor for ledelse, strategi og økosystemer

I Lab Lead jobber vi med å utvikle metoder for utvikling av engasjerende, lærende og modige fellesskap. Vi mener at fellesskap kun lykkes hvis lederskapet tas på alvor. Det er avgjørende i en verden med tempo og forandring, fordi et arbeidsliv skal være meningsfullt. Vi arbeider med hvordan vi kan skape tryggheten til å eksperimentere og motet til å være nøkterne.

I Lab Strategy arbeider vi med utvikling av metoder for strategisk mobilisering i fagprofesjonelle organisasjoner. Vi arbeider i og for en verden med økt fokus på bæredyktighet og samfunnsmessig verdiskapelse. Vi hjelper medarbeidere og ledere med å utforme felles ambisjoner, tenke nytt og sette nye handlinger i gang.

I Lab Eco arbeider vi ut fra en antagelse om at organisasjoner er avhengige av andre for å skape verdi for brukere, innbyggere og kunder. Vi utvikler metoder til å mobilisere fellesstrategiske løft på tvers av mangfoldige aktører. Dette gjør vi ved å utvikle nye samarbeidsformer og styringsmodeller og identifiserer potensialene i mellomrommene mellom organisasjoner og sektorer.

Våre laber fungerer som faglige fellesskap og vi har løpende rotasjon for å skape sammenheng og individuell faglig utvikling.

 

Send søknad og CV hvor du beskriver din faglighet/erfaring og gir konkrete eksempler på hvordan du kan inngå i og bidra til et av de tre faglige fellesskapene her.

Søknadsfrist: 16.oktober 2022.

 

Er du interessert i stillingen og vil høre mere kan du ta kontakt med:

Ta kontakt med partner Are Syversen på 45880563 eller e-post ahs@mobilize-nordic.com eller konsulent Nina Widding, 92231519, nwi@mobilize-nordic.com 

Søk her ved å laste opp CV og søknad 

Last opp CV i pdf
Last opp søknad i pdf
Last opp vedlegg i pdf