Visjon: Du skal lykkes i ditt virke

Vibeke C Hammer

Om Vibeke

Vibeke er i dag daglig leder i Ansvarlig Helse, hvor hun arbeider som mentor og mentaltrener og har spesielt fokus på hvordan vi mennesker kan oppnå varig bedring. Hennes visjon er at du skal lykkes i ditt virke.

I tillegg er Vibeke en erfaren og solid kursholder og får svært gode tilbakemeldinger på resultat, kompetanse, form og humør. Hun er har tung og bred erfaring fra arbeidslivet. Hun bistår i bedriftskulturbygging, lederutvikling, personlig vekst og gode samtaleverktøy. Hun er gründer og forretningsutvikler. Samt startet tre firmaer og har over 20 års erfaring fra ledelse og forretningsutvikling.

I 2011 utviklet hun AMOVE-programmet, en dyptgripende prosess for økte prestasjoner på individnivå. Hun har undervist, og fått tilbake på rett spor, over tusen personer som har falt ut av arbeid/skole på grunn av overbelastning, samt eliteutøvere og andre ambisiøse personer som ønsker å øke sitt prestasjonsnivå.

Vibeke er teknisk og økonomisk utdannet. Hun har tatt kognitiv utdannelse hos Nasjonalt institutt for kognitiv terapi i Norge og coaching, NLP, hyptnoterapi og Lightning Prosess utdannelse i London og Kommunikologi på intermediate nivå.