Emne
Podcast

Mangfold, inkludering og "den rette friksjonen» som skaper bedre beslutninger

Flere og flere organisasjoner får øynene opp for hvordan inkludering og mangfold ikke kun skaper bedre arbeidsplasser, men også bedre og mer bærekraftige beslutninger - men hvordan?

 

I denne måneds utgave av Ledelsesalmanakken snakker vi om hvordan Bias-bevisst ledelse kan være et verktøy til at forstå barrierene som svekker gruppedynamikker og beslutningsprosesser. Samt hvordan vi gjennom inkludering kan bidra til å overkomme dette. Vi snakker med psykolog, ph.d. og forfatter Christina Lundsgaard Ottsen, og psykolog og partner i Mobilize: Klaus Harries, om fordelene med å ha et mer inkluderende mindset i organisasjonene for å skape det beste fundament for de rette beslutningene.  

 

"Jo mere vi blander forskjellige holdninger, jo tettere er vi på en holdbar løsning. Og jo flere vi har med i prosessen, jo mer fotfeste har vi for å implementere løsningene, og dermed gjøre dem mer bærekraftige og langvarige", sier Christina Lundsgaard Ottsen.

 

Lytt med når vi snakker om dilemmaene ved bias-bevisst ledelse og bevissthet om makt. Vi vil også komme med konkrete tips om hvordan du kan arbeide mer bias-bevisst allerede i morgen.  

 

Riktig god lytteglede! 

Hør avsnittet her

Mere nysgerrig på biasbevidst ledelse?

Skriv til oss

Mobilize CLU8753

Hør også podcasten om psykologisk trygghet

Mobilize Podcast Logo Hør avsnittet her

Hør også podcastserien om ville sosiale problemer

Danmark 2 Park Hør podcastserien her