Emne
Podcast

Et felles ansvar for en god og trygg start på livet
 
I denne månedens utgave av Ledelsealmanakken tar vi en tur til Bornholm for å snakke om programmet "De Små Børns Bornholm". Dette gjør vi i selskap med utviklingsleder, Anna Mollerup, i "Socialt Udviklingscenter", og senterleder, Ann Rubæk-Nielsen, for "Center for børn og familie i Bornholms Regionskommune".

På Bornholm ser man at barn vokser opp oftere under sårbare familieforhold sammenlignet med barn i resten av Danmark. I håp om å bedre barnas liv har Bornholm tatt initiativ til å styrke, tenke nytt og videreutvikle den samlede kommunale innsatsen for småbarnsfamilier på øya.

Samtidig er det erkjent at innsatsen ikke kan gjøres alene, og programmet involverer derfor kommunale fagpersoner og institusjoner, sivilsamfunn og småbarnsfamilier i utviklingen av prøvehandlingene. En tilnærming som også kalles misjonsorientering, som du kan lese mer om i artikkelen her.
 
”Det er ingen enkelt løsning på problemet. Den gode løsningen består av mange ulike løsninger – derfor må vi gå sammen og skape grobunn for de riktige løsningene som skaper verdi”
, sier Anna Mollerup.
 
Hør med når vi snakker om misjonsorientering, De Små Børns Bornholm og et felles ansvar for endring.
 
God lytting!

Hør episoden her

Hør også podcastserien om strategi i mellomrommene

Podcast 2 Hør podcastserien her

Les også artikkelen om misjonsdrevne strategier

Strategier I Mellemrummene Les artikkelen her