Februar-podcast: Digitalisering og fremtidens utdannelser

Ledelsesalmanakken som podcast er Mobilizes bidrag til en faglig time-out. I 2020 kan du hver måned høre hvordan en leder og en faglig ekspert håndterer et strategisk ledelsesdilemma. Sammen undersøker vi dilemmaet med utgangspunkt i en klassisk ledelsesteori – eller en global trend – fordi vi vet at mange ledere savner tid i hverdagen til å reflektere over det som er strategisk viktig, og som krever utsyn eller innsikt.


Februars tema i podcasten: Digitalisering og fremtidens utdannelser – langt fra Silicon Valley, men tett på en dansk yrkesskole.

«Læring og kompetanseutvikling, det er det viktige. Det er jo ikke digitalisering i seg selv.»

Dette ble digitaliseringsekspert Jesper Højbergs avsluttende bemerkning i andre avsnitt av Mobilizes podcasr Ledelsesalmanakken – som i denne måned handler om Digitalisering og Fremtidens utdannelse.

Jesper snakker med direktør for Zealand Business College, Michael Kaas-Andersen – og sammen byr de på digitale fordeler og ulemper i utdannelsessektoren. I tillegg gjennomgår de hvordan man håndterer de dilemmaene som dukker opp både i ledelse og i undervisningslokalene når ny teknologi innføres – eller ikke innføres.
Vert: Anne-Mette Steinmeier.

Tittelmusikk: “Idéer ad omveje” av Asbjørn Busk Jørgensen.

Podcasten kan høres på www.ledelsesalmanakken.dk – her finner du også tidligere utgaver av Almanakken, på Apple podcast eller på Spotify.

God fornøyelse!